Nieuws en beeld

Nieuws en beeld van Sail4Care

Sail4Care 2022 was na 2 jaren van corona een overtreffend en geslaagd evenement dankzij de sponsors en deelnemende zeilteams. Ondanks de slechte herfstachtige weersomstandigheden van de maand september, is er volop genoten met de deelnemers en gasten. Het heeft de pret niet mogen drukken en iedereen had het volop naar zijn/haar zin. Er is € 33.500,- opgehaald om beschikbaar te stellen aan de goede doelen. Eenmalig heeft het evenement in september plaatsgevonden en in 2023 weer als vanouds in de maand mei.  Hieronder vindt u een sfeerimpressie van de 4e editie op 9 september ’22.

 

 

De derde editie van Sail4Care werd in 2019 gehouden. Wederom een zeer geslaagde dag. Hieronder vindt u de sfeerimpressie. In september 2022 volgt na 2 afgelaste edities vanwege corona weer een nieuwe dag. Schrijf u in door een email te sturen naar info@sail4care.nl

Sail4Care was dit jaar weer een groot succes! Zie hier een sfeer-impressie van de dag. Het bestuur van Sail4Care gaat alvast van start voor volgend jaar. De nieuwe datum zal binnenkort bekend worden gemaakt.

25 mei 2018 gaan we ons opnieuw inzetten om geld op te halen voor Middin en SailingKids. Kijk via onderstaande link naar wat onze donatie vorig jaar heeft betekent voor de cliënten van Middin. Reden genoeg om er dit jaar weer voor te gaan! U helpt óók mee toch?

https://middininbeeld.nl/actueel/blije-gezichten-dankzij-opbrengsten-zeilrace/

25 mei 2018 vindt de tweede editie van Sail4Care plaats. De organisatie is er klaar voor en ook de schippers hebben er weer zin in! Kom óók alvast in de stemming met onderstaande filmpje.

https://www.youtube.com/watch?v=mKrylekdfY4

De sfeerimpressie van Sail4Care 2017, u bent er volgend jaar toch zeker óók bij?!

Sam Schoch, voorzitter van de Raad van bestuur van Middin, vertelt in zijn blog over wat Sail4Care betekent voor Middin.

http://middininbeeld.nl/mag-ik-even/zeilevenement-waarbij-iedereen-wint/

Peter van der Linde, bestuurslid van Sail4Care legt aan Middin uit waarom hij zich graag wil inzetten voor het goede doel.

http://middininbeeld.nl/mag-ik-even/sail4care-een-visitekaartje-voor-middin/