Aanmelden

Wat leuk dat je meedoet!
We kunnen nog zo veel organiseren, zonder schippers en deelnemers zijn we nergens!
Met jouw aanwezigheid en bijdrage kunnen we ieder jaar weer een mooie donatie leveren aan onze goede doelen. Bedankt daarvoor.

Meedoen kan op de volgende manieren:
Zeiljacht inschrijven
Bent u jachteigenaar (zeiljacht van 11m+ en geschikt voor minimaal 6 gasten plus bemanning) en wilt u ons helpen door uzelf en uw schip beschikbaar te stellen? Geweldig!
door het sturen van een mail aan info@sail4care.nl zullen we u voorzien van alle uitgebreide informatie die u nodig hebt. U kunt zelf uiteraard ook bij het evenement aanwezig zijn en meegenieten van het eten, drinken en de muziek. We nodigen u van harte uit om in de haven te overnachten en zullen de havenkosten voor u vergoeden.

Team inschrijven –  € 2.000,-
Wilt u met uw eigen team van maximaal 6 personen meedoen aan de regatta? Stuur dan een mail aan info@sail4care.nl. Vermeldhierbij uw contactgegevens en met hoeveel gasten u aan boord komt. Wij zullen dan een schipper/zeiljacht aan u koppelen en u verder voorzien van alle informatie die u en uw gasten nodig hebben. Na de regatta sluiten we feestelijk de dag af met muziek, eten en drinken.

Vlaggenschip – € 250,- per persoon
Wilt u wel de Sail4Care vibes meemaken, maar niet meezeilen in de regatta?  Daarvoor hebben we ook plaatsen op ons vlaggenschip. U vaart mee met vele andere gasten op een groot zeiljacht, uitgerust met bar en catering. Na het varen bent u uiteraard ook bij de barbecue en borrel uitgenodigd.

Exclusief zakelijk arrangement – € 5.000,-
Wilt u met uw eigen relaties aan boord maar is een team van 6 niet toereikend? dan hebben we een mooi arrangement voor u. We hebben één schip waar wel tot 15 gasten op mee kunnen varen. Dit schip is voorzien van een bar en we zullen hierop ook de catering verzorgen. Wees er snel bij, want weg = weg! stuur ons een mail naar info@sail4care.nl en leg het snel vast.

Sponsoring en donaties
Kunt u er op de dag zelf niet bijzijn maar wilt u wel graag een bijdrage leveren? Uw donaties zijn van harte welkom. Wilt u in natura sponsoren? neem dan met ons contact op voor de mogelijkheden.