Aanmelden

Je staat op het punt om in te schrijven voor een onvergetelijke zeilervaring op het prachtige Haringvliet; op basis van de eerdere edities van Sail4Care kunnen we dat met zekerheid stellen!

Het begint al met de ontvangst op de historische Menheerse Werf. Onder het genot van koffie maken de teams kennis met de schippers en na de koppeling van de teams aan de zeiljachten krijgt ieder team een overvloedig culinair overlevingspakket uitgereikt. Daarna schepen alle teams en en vaart de vloot de haven van Middelharnis uit voor de trainingsrondes op het Haringvliet.

Rond het middaguur lunchen de zeilteams op het water en om 13u valt het startschot voor de regatta. Onderweg zijn er, naast het zeilen, allerlei uitdagingen waarvan de resultaten ook meetellen in het eindklassement.

Aan het eind van de middag finishen de teams voor de haven en vaart de vloot weer naar binnen, om vervolgens feest te vieren op de Menheerse Werf. Vanzelfsprekend met topkwaliteit catering, muziek en een spannende prijsuitreiking van de loterij.

Last but not least: alle inkomsten worden gebruikt om het evenement mogelijk te maken en vooral om de goede doelen Middin en Sailing Kids te steunen. Het enige wat je nog scheidt van die prachtige dag is het invullen en mailen van je inschrijfformulier.

Je kunt de Sail4Care Regatta  beleven door een mail te sturen naar info@sail4care.nl met daarin jouw keuze en het aantal personen dat je meeneemt. Je kunt kiezen uit:

  1. Reserveren van een zeilschip voor u en maximaal 5 relaties. € 2.000,-
  2. Ter beschikking stellen van een schip inclusief schipper (gratis deelname event met een bemanningslid)
  3. Afname van vlaggenschipkaarten € 250,- per stuk
  4. Ondersteuning van het evenement met sponsoring en donaties
  5. Een exclusief zakelijk arrangement te boeken voor groepen vanaf 20 personen. Rondvaarten, meezeilen, lunch op het water, etc. (zolang beschikbaar)

Team inschrijven
Een zeilteam inschrijven kan door een mail te sturen aan info@sail4care.nl. Vermeld bij uw email van welke optie u gebruik wil maken en met hoeveel mensen u wenst te komen. Na ontvangst van de inschrijving zullen we een bevestiging sturen tezamen met een factuur om de inschrijving helemaal compleet te maken.

Zeiljacht inschrijven
Ben je jachteigenaar (zeiljacht van 11m+ en geschikt voor minimaal 6 gasten plus bemanning) en wil je ons helpen door jezelf en je schip beschikbaar te stellen? Geweldig! Stuur dan alstublieft een mail naar info@sail4care.nl. Het kost vanzelfsprekend niets en we gaan jou en je bemanning helemaal in de watten leggen. Wij nemen dan contact met u op voor de juiste inschrijving van uw schip.

No sweat?
Wil je wel de Sail4Care vibes meemaken, maar niet meezeilen in de regatta?  Daarvoor hebben we ook plaatsen op ons vlaggenschip, die toegang geven tot de Menheerse Werf, het start- en finishschip en alle feestelijkheden. Een vlaggenschipkaart kost € 250,-. Reserveren via info@sail4care.nl. Ook kunnen we voor groepen vanaf 20 personen mooie arrangementen koppelen aan de regatta. Daarover hebben we graag persoonlijk contact.