Aanmelden

Je staat op het punt om in te schrijven voor een onvergetelijke zeilervaring op het prachtige Haringvliet; op basis van de eerste editie van Sail4Care kunnen we dat met zekerheid stellen!

Het begint al met de ontvangst op de historische Menheerse Werf. Koffie, gebak en een muzikaal warm welkom. De teams maken kennis met de schippers en na de koppeling van de teams aan de zeiljachten krijgt ieder team een overvloedig culinair overlevingspakket uitgereikt. Daarna schepen alle teams en en vaart de vloot de haven van Middelharnis uit voor de trainingsrondes op het Haringvliet.

Rond het middaguur zorgen we voor een ludieke lunch op het water en om 13u valt het startschot voor de regatta. Onderweg zijn er, naast het zeilen, allerlei uitdagingen waarvan de resultaten ook meetellen in het eindklassement.

Aan het eind van de middag finishen de teams voor de haven en vaart de vloot weer naar binnen, om vervolgens feest te vieren op de Menheerse Werf. Vanzelfsprekend met topkwaliteit catering, muziek en een spannende prijsuitreiking, inclusief een veiling van allerlei door sponsors aangebrachte items.

Last but not least: alle inkomsten worden gebruikt om het evenement mogelijk te maken en vooral om de goede doelen Middin en Sailing Kids te steunen. Het enige wat je nog scheidt van die prachtige dag is het invullen en mailen van je inschrijfformulier.

Je kunt de Sail4Care Regatta  beleven door:

  1. Reserveren van een zeilschip voor u en maximaal 6 relaties. € 1.500,-
  2. Ter beschikking stellen van een schip inclusief schipper (gratis deelname event met twee bemanningsleden)
  3. Afname van kadekaarten € 100,- per stuk
  4. Ondersteuning van het evenement met sponsoring en donaties, waarmee je vanzelfsprekend uitgenodigd wordt voor de regatta
  5. Een exclusief zakelijk arrangement te boeken voor groepen vanaf 20 personen. Rondvaarten, meezeilen, lunch op het water, etc

Team inschrijven
Een zeilteam inschrijven kan door het invullen van onderstaande formulier of een mail te sturen aan info@sail4care.nl. Na ontvangst van de inschrijving zullen we een bevestiging sturen tenzamen met een factuur om de inschrijving helemaal compleet te maken.

Name*
E-mail*
Telefoon
Onderwerp
Bericht*

Zeiljacht inschrijven
Ben je jachteigenaar (zeiljacht van 11m+ en geschikt voor minimaal 6 gasten plus bemanning) en wil je ons helpen door jezelf en je schip beschikbaar te stellen? Geweldig! Vul dan alsjeblieft dit formulier in en stuur het aan info@sail4care.nl. Het kost vanzelfsprekend niets en we gaan jou en je bemanning helemaal in de watten leggen.

No sweat?
Wil je wel de Sail4Care vibes meemaken, maar niet meezeilen in de regatta?  Daarvoor hebben we zgn. Kadekaarten, die toegang geven tot de Menheerse Werf, het start- en finishschip en alle feestelijkheden. Een Kadekaart kost € 100,00. Reserveren via info@sail4care.nl. Ook kunnen we voor groepen vanaf 20 personen mooie arrangementen koppelen aan de regatta. Daarover hebben we graag persoonlijk contact.

 

Klik hier om de informatiebrief te downloaden. Hierop vind u een overzicht van het evement.